شکرپنیر ماده ای با طعم شیرین که از محلول آب و شکر در دمای معین تهیه می شود
«دکتر حسن براتی زاده» مدیرنظارت برمواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا وداروی خراسان شمالی اظهار داشتند: شکرپنیر ماده ای با طعم شیرین که از محلول آب و شکر در دمای معین تهیه می شود که گاه به آن آبنبات هم گفته می شود. جهت تهیه شکر پنیر از آب، شکر، سفیده تخم مرغ و آبلیمو استفاده می شود که گاه از طعم دهنده های طبیعی مانند پسته، نارگیل، کاکائو، زعفران، کنجد و... استفاده می شود.
دکتر «براتی زاده» در ادامه تصریح کرد: ویژگی های شکر پنیر با استاندارد شماره 16113 سنجیده می شود و استفاده از رنگ دهنده ها و اسانس های مصنوعی در تهیه شکرپنیر ممنوع می باشد.
وی هم چنین افزود : استان خراسان شمالی مهد تولید شکرپنیر بوده و کارگاه های بسیاری دراین استان به تولید محصول سنتی اشتغال دارند. برخی از این کارگاه ها با ارتقاء بهداشت و رعایت مقررات سازمان غذا و دارو موفق به اخذ شناسه نظارت بهداشتی از سازمان شده اند.